La revista Mètode ens mostra el dia a dia de la ciència en la seua nova secció

La publicació de divulgació de la ciència de la Universitat de València ha estrenat recentment una nova secció en la seua web on descobrim els espais de treball de científics i científiques de diferents branques.

Isabel Cordero Carrión aplica els seus coneixements matemàtics a la investigació en astrofísica. La seua tasca té molt de llapis i paper, peré també de càlculs amb supercomputadores. El seu despatx, amb una pissarra plena d’operacions ens dona pistes de com és el dia a dia. Isabel Cordero Carrión, professora de matemàtiques de la Universitat de València, és una de les protagonistes de la sèrie ’Espais de ciència’, que acaba de posar en marxa Mètode , revista de divulgació de la Universitat de València, amb l’objectiu d’acostar-nos als espais habituals de treball en ciència.

La dedicada a Isabel Cordero és ja la quarta entrega de la secció, que ha dedicat entrades a altres investigadors de la Universitat de València, com a Isabel Domingo-Calap i al seu laboratori a l’I2SysBio i a Élvaro Conejos García i el seu espai de treball al Museu d’Histéria Natural de la Universitat de València. La secció també ha dedicat una entrada a la investigadora Concha Gómez Mena , on va mostrar els hivernacles de tomates en les quals treballa a l’Institut de Biologia Molecular i Cellular de Plantes (CSIC-UPV).

Al llarg de les préximes setmanes, la revista ens traslladarà a altres espais científics de la Universitat de València i altres centres de recerca valencià, i coneixerem la recerca de José Baldoví, Cristina Crava, Fernando Ballesteros, Gloria Sánchez Moragas, Francesc Mesquita, Pas García, Pau Carazo i Yolanda Picó.

Podeu llegir totes les peces de la nova secció en la pàgina web de Mètode.